Web stranice koje su stvorene za uspeh

  • Pon - Sub: 8.00 - 21:00

Izrada internet prodavnice

Eksperti za izradu profitabilnih internet prodavnica

Ukoliko ste se odlučili da pokrenete svoju internet prodavnicu, čestitamo vam na odluci! Internet prodavnice su sve popularnije i omogućavaju vam da se povežete sa širom kupovnom javnošću i da pružite svoje proizvode ili usluge širom sveta. Međutim, izrada internet prodavnice nije laka stvar i zahteva puno truda, pažnje i motivacije.

Zbog toga vam preporučujemo da se obratite profesionalnoj web dizajn kompaniji kao što je naša. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u izradi kvalitetnih i privlačnih internet prodavnica koje su jednostavne za korišćenje i pružaju odlično korisničko iskustvo.

Zapamtite, uspeh se ne događa preko noći – to je rezultat mnogih radnih sati, truda i motivacije. Ali sa našom pomoći, možete da postignete sve što želite i da postanete uspešni u svojoj internet prodavnici. Ne oklevajte da nas kontaktirate i da zajedno krenemo putem uspeha!

Verujemo da svako ima potencijal da uspe u poslu koji voli i da može da ostvari svoje snove. Zato smo tu da vam pomognemo da uspete i da ispunite svoje ciljeve. Sa našom pomoći, vaša internet prodavnica će biti jedinstvena i uspešna, a vi ćete biti motivisani da radite ono što volite i da napredujete u svojoj karijeri.

Spremni smo da pomognemo u realizaciji vaše biznis ideje

Proces izrade internet prodavnice

1) Razgovor sa klijentom

2) Izrada plana

3) Dizajn i struktura

4) Integracija sa platnim sistemima

5) Popunjavanje sadržaja

6) SEO optimizacija

7) Testiranje i otklanjanje grešaka

8) Lansiranje

9) Analiza i prilagođavanje

Razgovor sa klijentom

Prvi korak je razgovor sa klijentom kako bi se utvrdili njegovi ciljevi i očekivanja za internet prodavnicu. Potrebno je da se razgovara o vrsti proizvoda ili usluga koje će se ponuditi, ciljnoj publici, budžetu i drugim relevantnim pitanjima.

Kontakt

Izrada plana

Nakon što razgovaramo sa klijentom, potrebno je da se izradi detaljan plan za izradu internet prodavnice. To uključuje odabir platforme, dizajn, strukturu i druge elemente koji će biti potrebni za uspešno lansiranje prodavnice.

Kontakt

Dizajn i struktura

Sledeći korak je dizajn i struktura internet prodavnice. To uključuje izbor boja, fontova, slika i drugih elemenata dizajna, kao i kako će se vaši proizvodi prikazivati i kako će se navigacija odvijati.

Kontakt

Integracija sa platnim sistemima

Da bi se mogla primati online plaćanja, potrebno je da se internet prodavnica integriše sa odgovarajućim platnim sistemima, kao što su PayPal ili Stripe.

Kontakt

Popunjavanje sadržaja

Nakon što je internet prodavnica izgrađena, potrebno je da se popuni proizvodima ili uslugama i da se dodaju opisi, slike i druge relevantne informacije.

Kontakt

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Optimizacija za pretraživače (SEO) je proces poboljšavanja pozicije internet prodavnice u rezultatima pretraživanja na internetu. To podrazumeva određivanje relevantnih ključnih reči i fraza i dodavanje ih u tekstove i opise proizvoda.

Kontakt

Testiranje i otklanjanje grešaka

Pre lansiranja internet prodavnice, potrebno je da se provede temeljito testiranje da bi se otkrile i otklonile greške i nedostaci.

Kontakt

Lansiranje

Kada je internet prodavnica spremna za lansiranje, potrebno je da se obavesti javnost i da se počne sa promocijom.

Kontakt

Analiza i prilagođavanje

Nakon što se internet prodavnica lansira, važno je da se redovno prate njena uspešnost i da se vrše izmene ako je to potrebno. To uključuje analizu posetilaca, prodaje i drugih pokazatelja uspešnosti, kao i prilagođavanje dizajna, strukture i drugih elemenata da bi se poboljšalo korisničko iskustvo i povećala prodaja.

Kontakt